avagy panelfílinges született feleségek

Kezdő inglis

Hówithe és the seven törps.

Hole volt, hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day, nekik lett egy daughter. Her haja volt mint ében. S her skin like hó. Így lett her name: Hówithe.

Mindenki volt happy, de queen meghalt in TBC. Hówithe's apja lett nagyon sad and Hówithe too. But nem sokkal after the king gondoled that: ,,Kell feleség to me!"

So after pár hét, the king megérkezedett with egy nő. She lett a nem quen. But jött influenza so the king elpatkoled too. Maradt hát Hówithe és the Mostoha. The Mostoha was very gonosz and she had atükör. She often kérdezte a tükröt: ,,My tükör, my tükör tell me: I am the legszebb or nem?" Erre a tükör: ,,You ars so-so, but Hówithe is szebb mint you!"

Erre a Mostoha very angry lett. Felbéreled a vadász to kill Hówithe. But vadász's szive was lágy as méz, so he nem tudta kill Hówithe. Hówithe így stayed in erdő, where sok állat van.

Hówithetaláled egy house, ami was very kicsi. Be is mened és rögtön el is sleepedt. End of theday, the törps coming haza, és they látják that valami nem ok. They with ész like Colombo's rájöttek, hogy one itt valaki. Erre már Hówithe is felébrededt és fast elmondta me az ő troubleja. A seven nyomorék befogadni Hówithe, hogy majd she cook and takarít rájuk.

Meanwhile the gonosz Mostoha rájött, that Hówithe még lives. Főzött gyorsan almakompót, with méreg, hogy kill Hówithe with saját kezűleg. Másnap the törps went to bánya for arany, and Hówithe was left egyedül. Aztán come the gonosz Mostoha, mint egy granny, with the almakompót and said to Hówithe: ,,You voltál me so kedves és adtál water to me, hogy now én give you kis almakompót."

So, hát Hówithe meg is ate it and meg is dögled tőle.When the törps arrived at házukba, they láted that Hówithe is halott. Their szívük were zokoging and they épitetted big-big koporsó with üvegfedél, to beletenni Hówithe.

Then come the királyfi on his fehér horse and csókoled Hówithe on ajak, mert he was kicsit necrophil, but Hówithe is felébreded a meglepitől. The törps haert hypertrophysaled from the öröm. And the királyfi felülteted Hówhite on his fehér horse and they elmened a lemenő nap felé.

The törps were very boldog, mert know that the Mostoha lebucskázed hazafelé menet egybig stoneról. And mindenki volt happy, and lived happy, míg el nem jött a pestis.

End of mese.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokhabeszelgetnek.blog.hu/api/trackback/id/tr9212004864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása